Club-API

Club-API 

Hey!

Mijn naam is Pieter-Michiel maar zeg gerust PM. Mijn eerste wedstrijdvergunning bij 12BO4 dateert van 2009, al ben ik daarmee niet de meest ‘sportieve’ triatleet van de club ;).

Sinds kort ben ik ‘Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API).
Als sporter, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze sportclub kan je bij mij als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag. Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage,…)? Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn? Je kan me een mailtje sturen op pmvermaut@gmail.com of bellen op 0496746094. Op zaterdagochtend ben ik aanwezig in het zwembad voor de vrije training om 7u en kan je mij gerust persoonlijk aanspreken. Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

In het dagelijks leven geef ik vooral les in VIVES, vooral over Welzijn op het Werk. Wat ik mijn studenten meegeef is dat voorkomen beter is dan genezen, vandaar dit initiatief.

Op een gezonde, warme en veilige club!
Sportieve groet
Pieter-Michiel ‘PM’ Vermaut

LEARN MORE