Trainingen

Tijdens de week zijn er diverse groepstrainingen voorzien in de verschillende triatlondisciplines.  Naast de georganiseerde groepstrainingen wordt er vaak ad hoc afgesproken in kleinere groepjes via onze facebookgroep te toegankelijk is voor alle leden.

Zwemmen

Op dinsdag (20u-21u in Oostende) en donderdag (20u-21u in Gistel) is er zwemtraining onder begeleiding van onze zwemtrainer.  Hij voorziet oefeningen voor de volledige groep via ons whiteboard zodat hij tijdens de training kan observeren en feedback op maat geven.  Regelmatig organiseren we techniekanalyses (filmen, tempotrainers,…). Op vrijdag (van 19u30 tot 20u30 in Oostende) is er een vrije zwemsessie zonder zwemtrainer.

Zwembad Oostende:

Zwembad Gistel:

Lopen

Geen vaste trainingsmomenten. Afspraken voor (rustige) duurloopsessies in groep gebeuren via onze facebookgroep/

Fietsen

Op woensdagavond vanaf 19u en op zondagochtend vanaf 8u30.  Telkens vertrek in Stene.  Op zondag rijden we minstens in twee groepen zodat snelheid en afstand voor iedereen haalbaar blijft.

Vertrekplaats:

Vrijblijvend meetrainen?

Kom gerust één of twee keer vrijblijvend meetrainen om kennis te maken met onze club.  Neem aub contact op via ons contactformulier, dan ontvangt iemand van het bestuur u graag op de eerste training om kennis te maken.

Facebooktwittermail